Producten


Klik op de foto van het product van uw keuze en kijk verder op de website. Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop.

Mobirise

Castellum kozijnsystemen
Castellum kozijnsystemen zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in gevels en scheidingswanden gemaakt van sandwichpanelen waarbij er geen achterconstructie, stelkozijn of zetwerkafwerking nodig is om het geheel te kunnen monteren.

Mobirise

Design+ Architectural Solutions
Design+ Architectural Solutions heeft ontwerpflexibiliteit als uitgangspunt en is ontwikkeld om in combinatie met een carriersystem van sandwichpanelen en een rail diverse soorten exclusieve gevels te creëren.Mobirise

IMAR gevelbekleding
Met IMAR gevelbekleding kan ieder idee qua ontwerp worden nagestreefd in aluminium, staal, koper, messing, RVS en cortenstaal. IMAR gevelbekleding is uitermate geschikt als voorzetgevel, plafondbekleding of als geventileerde gevel. Door middel van vervorming of perforatie kunnen willekeurige patronen worden gemaakt per paneel of als doorlopend geheel.

Mobirise

Profiled Window
Profiled Window is een unieke prefab oplossing voor het plaatsen van dakramen in sandwichpanelen daken. Profiled Window is eenvoudig te monteren bij renovatie en nieuwbouw.

Mobirise

Stone Evolution
Natuursteen gevelpanelen voor zowel interieur als exterieur toepassing waarbij het gewicht bepalend is voor het ontwerp van de gevels of de uitvoering van de achter constructie.

Mobirise

XPAN Cladding
XPAN Cladding gevelbekleding is een systeem van aluminium geextrudeerde panelen met verschillende profileringen zodat u zelf uw gevel een visueel hoogwaardig uiterlijk kan geven.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie? Vul hieronder uw e-mail adres in en wij nemen conact met u op. 

Designed with Mobirise ‌

Web Page Maker